Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling van de kookklapper tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ikkookmetautisme.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.”
 
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de downloadproducten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”
 
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de downloadproducten die speciaal voor u op maat geschreven worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”